Otthon

Cukiság! Fantomképet rajzolt elveszett teknőséről a 9 éves

A gazdái nagyon örültek neki.

Chalky és Spot, a két 60 éves teknős tojás koruk óta legjobb barátok, és a Harris-családnál élnek már több mint 50 éve. Idén azonban valamiért mindketten úgy döntöttek, hogy nekiindulnak a nagyvilágnak. Míg Spotot időben észrevették a gazdái, Chalkynak sikerült megszöknie.

A család le volt sújtva, főleg a 9 éves Ella, aki azzal az ötlettel állt elő, hogy lerajzolja, hogy festett a teknős, a képet sokszorosítják, és hátha valami jólelkű ember, aki összefut vele, szól nekik. Valljuk be, erre elég csekély esély volt, de ezúttal szerencsével jártak.

Fotó: RSPCA

Egy kedves idegen valóban megtalálta a teknőst, aki egyedül kóborolt az út mentén. Aggódva az állat testi épségéért, megtalálója addig vele maradt, amíg a helyi állatvédő szervezet, az RSPCA munkatársa, Nicola Sullivan ki nem ért.

Az is véletlen szerencse, hogy Nicola út közben meglátta az Ella által rajzolt plakátot, így azonnal a házukhoz hajtott Chalkyval.

Ella és Chalky. Fotó: RSPCA

A család és a másik teknős, Spot boldogan üdvözölték akkorra már több mint egy hete elveszett öreg barátjukat.

(via The Dodo)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top