Otthon

Ezt a stílusos macskatornyot minden gazdinak be kell szereznie

Az igényes ízlésű állatbarátoknak nagy kihívást jelenthet a stílusos kisállatbútorok megtalálása. Szerencsére egyre többen figyelnek arra a piacon, hogy ezt az igényt is kielégítsék.

A macskatulajdonosoknak különösen nehéz a feladata. Kedvenceik imádnak kaparni, összevissza kószálni, mászni, de persze henyélni is. Ehhez sok mindent úgy kell alakítani az otthonunkban, hogy passzoljon a macskák igényeihez, de közben a bútoraink is viszonylag épek maradjanak.

Forrás: My Modern Met

Az online elérhető Tuft + Paw valószínűleg mindezen problémákat átgondolta, amikor létrehozta a Milo Cat elnevezésű tornyot. Ez a többszintes, nyírfából készült „játszótér” maga a csoda a cicák, de valószínűleg gazdáik számára is.

Forrás: My Modern Met

Itt aztán kiélhetik a jószágok a kaparó, ugráló és pihenő vágyaikat is, nekünk pedig nem kell szorongva, a feszültségtől megmerevedett testünkkel védeni a bútorokat és egyéb dísztárgyakat, hogy mikor teszik tönkre őket háziállataink.

A modern, minimalista stílusú macskatorony árát rendesen megkérik, ugyanis 949 dollárba (264 ezer forint) kerül.

Forrás: My Modern Met

My Modern Met

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top