Otthon

Ennél különlegesebb helyen még nem épült luxuslakás!

Ilyen barlanglakásról, mint amilyet most mutatunk, álmodni sem mert az ősember – sőt, nekünk is elég nehezünkre esik elhinni, hogy létezik. Pedig most még eladó is!

Unod az életet a négy fal között? Ez a barlanglakás akkor biztosan beindítja majd a fantáziádat: itt aztán nem találsz egyetlen simára csiszolt, szögletes falat sem. Minden organikus, és mindenben ott a természet lenyomata – luxuskivitelben, modern kényelemmel kiegészítve.

Az Arkansasban található sziklafal kívülről is impozáns hatást kelt, de ez még semmi ahhoz képest, ami mögötte van. Belépve egy kétszintes, tágas nappali fogad, és egy hatalmas konyha étkezővel. Ezenkívül a barlanglakásban 4 hálószoba és több fürdőszoba is található, valamint tartozik hozzá egy nagy kert, ahol stílszerűen ki lehet ülni a tűz köré. 

Álmaid lakása? Sajnos az ára is álomszerű: a licit 2,75 millió dollárról, azaz majd 800 millió forintról indul. Addig maradnak a képek:

Így néz ki egy hálószoba a barlanglakásban:

Így pedig egy másik:

Ez a fürdőszoba nagyon nem őskori felszereltségű:

boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top