Otthon
Szponzorált tartalom

Elektromos fűtés? Ezért szeretjük

Gondoltad volna, hogy az elektromos fűtés a központi fűtésrendszerek harmadának áráért kiépíthető? De persze nem csupán ez az egyetlen érv szól mellette. Mi, nők például odavagyunk az esztétikumáért.

Eltöprengtél már azon, miért olyan népszerű az elektromos fűtés manapság? Ha még nem, itt az ideje alaposan átrágni a témát, hiszen láthatod, hogy a környezetedben is szaporodnak a stílusos fűtőtestek. Ha arról akarsz tájékozódni, hogy miért praktikus ezt a fajta modern fűtést választani, kérdezz meg egy szakértőt. Ha valóságszagú véleményekre vagy kíváncsi, beszélj olyannal, aki már használja. Abban biztos lehetsz, hogy sokan a külsejét fogják dicsérni, hiszen a skandináv dizájnt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Letisztultság, egyszerűség, praktikum, ami a mai rohanó világban nemcsak azért fontos, mert szeretjük a szépet, hanem azért is, mert odavagyunk a jól megérdemelt kényelemért.

De természetesen nemcsak érzelmi oldalról érdemes megközelíteni a kérdést. Már csak azért sem, mert számos gyakorlati érv szól a modern elektromos fűtés mellett. Mivel új szigetelési eljárások honosodtak meg, terjednek a jó minőségű nyílászárók, a napelemrendszerek ára is kedvezően alakul, ezért egyre többen gondolkodnak elektromos fűtésben. Sokan a tudatosság jegyében választják ezt a fűtési megoldást, vagy épp tisztában vannak az elektromos fűtés nyújtotta előnyökkel. Elég arra gondolni, hogy egy komplett Nordart rendszer néhány nap alatt kiépíthető, nem kell hozzá terveztetés, bontás és szakember segítsége sem. Másokat az vonz ezekben a rendszerekben, hogy a működésük tiszta, vagy éppen az, hogy könnyen vezérelhetőek.

elektromos fűtés

Ugye, hogy nem csak a külső számít? Igaz el a NordArt fűtőpaneljeire is, amelyek azért különlegesek, mert nem hagyományos izzószállal működnek, hanem egy kerámiamagos, speciális fűtőbetéttel. A fűtőbetét jóval alacsonyabb hőmérsékleten üzemel, mint a hagyományos változatok, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt. A fűtésteljesítményt a precíz elektronikus vezérlés jó beállításaival takarékosabbá tehetjük. Mivel vezérlő méri a fűtendő helyiség hőmérsékletét, akkor hagyja fűteni a rendszert, ha tényleg szükség van rá a helyiségben.

Jó választás

A jó minőségű elektromos fűtési megoldások egyszerűen kezelhetőek és maximálisan kiszámíthatóak. Nincs olyan ember, akinek ne lennének fontosak ezek a tulajdonságok. Na meg az sem elhanyagolható tény, hogy azok, akik szeretnék lecserélni a régi fűtési rendszert, a legkisebb ráfordítással válthatnak elektromosra. De nemcsak a meglévő fűtés kialakítása kapcsán lehet számolni a Nordarttal, hiszen jó választás az új építésű, jól hőszigetelt épületek esetében is. Ha valaki a nyaralót szeretné téliesíteni, megéri átgondolni az elektromos fűtés adta lehetőségeket, azt, hogy nem kell kiépíteni semmit hozzá, és hogy a vásárlás után szinte azonnal élvezhetjük a melegét.

Kapcsolódó

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top