Otthon

Plakátokon keresik a szőrén-szálán eltűnt aranyhalat

A jószág tulajdonosa egyszerűen nem érti, hova tűnhetett kedvence az egyébként lezárt akváriumból.

Az aranyhal esetéről a brit Swindon Advertiser című lap számolt be, miután gazdája már utcai plakátokat is kiragasztott, hátha így bukkan majd nyomára az állatnak.

Az újság által csak Tanyaként említett nő elmondása szerint múlt hét kedd óta nem találja Dave nevű aranyhalát, amely három másik hallal osztozott az akváriumon. A szomorú gazdi azt is elmondta, kicsit gyanakszik, hogy esetleg két kutyájuk közül az egyik fogyaszthatta el a jobb sorsra érdemes aranyhalat, de ezt nem tartja túl valószínűnek.

„Az akváriumot egy fedő zárja le” – mondta Tanya a Swindon Advertisernek. „Már mindenhol megnéztem, kiürítettem a szűrőt és minden követ átmozgattam. A konyhában is benéztem mindenhová, a konyhapult alá is.”

Képünk illusztráció, de reméljük, Davo, az aranyhal hamar megkerül (Fotó: Unsplash)

Tanya ezért a Londontól nyugatra található Swindonban utcai plakátokat is kihelyezett, de létrehozott egy Finding Davo elnevezésű Facebook-oldalt is a 2003-as Némó nyomában (Finding Nemo) mintájára.

„Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megtaláljuk Davót, az aranyhalat” – áll az oldalon. „Tegnap éjjel még az akváriumban úszkált fel-alá, és semmi gondja nem volt a világon, aztán huss, eltűnt!”

Bízunk benne, hogy az aranyhal előbb-utóbb épségben előkerül, mint ahogy azt is, hogy Tanya gyanúba keveredett kutyáinak sikerül majd tisztázniuk magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top