Otthon

Újabb durva balesetet okozott a mikróban főzött tojás

A 44 éves angol férfit kis híján egy életre megnyomorította az arcába robbanó tojás.

Újabb súlyos háztartási balesetet okozott a mikróban főzött tojás – írja a Bors. Saul Morton egy bögre vízben próbált reggelit főzni magának, de amikor kivette a sütőből, az arcába robbant a tojás. A 44 éves angol férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, súlyosan megsérült a homloka, az orra és a bal szeme is.

„Borzasztóan fájt, olyan volt, mint amikor leforrázod magad, de mindezt a szememben éreztem. Azonnal a fürdőszobába siettem, és megmostam az arcom hideg vízzel. Először azt hittem, hogy a tojás darabkáit mosom le az arcomról, de aztán rájöttem, hogy az a saját, összeégett bőröm” – mondta a férfi, akit a baleset után azonnal kórházba szállítottak.

Mortonnak szerencséje volt, a baleset nem okozott maradandó sérüléseket, és a látását sem veszítette el. Két héttel a történtek után újra munkába állhatott – igaz, ahogy mondja, nagyon megszenvedte a lábadozást.

Nem ez volt az első alkalom, hogy hasonló baleset történt, karácsony másnapján egy tinilány szenvedett hasonló sérüléseket tojásfőzés közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top