Otthon

Minden reggel gitározással ébreszti gazdáját a cica – videó

Méghozzá pontban fél ötkor.

Chelsey B. Coombsnak van egy gitárja, és van egy macskája. A macska pedig minden reggel pontban fél ötkor odamegy a gitárhoz, és elkezd rajta molyolni, hogy – nyilván némi kaja reményében – felébressze a gazdáját. Coombs szerencsére szereti a macskát és a gitárt is, úgyhogy egyiktől sem kíván megszabadulni, ellenben az egyik reggel direkt felkelt korábban, és levideózta nekünk az aznapi hadműveletet. Jól tette:

Bónusz kontent: a videó népszerűségére való tekintettel Coombs azt is megmutatta az internetnek, hogy a cicája énekelni is tud.

A macska hangfekvése alapján mi következő lépésként leginkább egy Guns N’ Roses-szám betanulását tudnánk elképzelni, a Don’t Cry végéről a legendás nyenyere például valószínűleg séróból menne neki. 

Ha már macskák és zene, ajánljuk ennek a török fiatalembernek a történetét is, aki 19 cicával él együtt, és mindennap zenél is nekik. 

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Brian Lockrey / Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top