Otthon

Mozgó irodából fantasztikus minikuckó

Bárhol le lehet tenni.

A Powers Construction építőipari cég munkatársai gyakran heteket töltenek egy-egy építkezésen, távol az irodájukon. Ez pedig Vancouverben meglehetősen hideg lehet, és egyébként is szükségük volt egy mobil irodára, így egy mobil házikóval oldották meg a problémát.

A Site Shack egy 2,5 méter x 4 méteres kis kuckó, amely melegen tartja a dolgozókat és az ügyfeleket, miközben elintézik a papírmunkát, vagy megpihennek egy kicsit munka közben.

Fotó: Powers Constructions.

Mivel hordozhatóra tervezték, rendkívül kompakt kis kuckóról van szó” – meséli Ryan Arceneaux projektvezető. A külseje kemény, rozsdás acélból készült, ami remekül megy az építkezések hangulatához, és az időjárás viszontagságainak is ellenáll.

Fotó: Powers Constructions.

A Site Shack belsejében minden megvan a kuckózáshoz: fenyőburkolat és egy kis fatüzelésű tűzhely. „Remek munkakörnyezet, és rendkívül kényelmes is” – mondja Arceneaux.

Fotó: Powers Constructions.

Bár az első modellt kifejezetten építkezésekre szánták, azóta kitették a természetbe, hogy a munkatársak egy-egy hétvégére behúzódhassanak. Azóta a cég elkezdett további, részben személyre szabható darabokat gyártani a csodás kis lakokból.

(My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top