Otthon

Megőrül a net a virágszirom-szóró srácért

A kanadai férfi jóbarátjának segített a lánykérésben. A kedves pillanatokról készült felvételt több mint 14 millióan nézték meg.

Charbel Abillama az eredeti terv szerint egy menő szálloda előtt szerette volna megkérni kedvese, Kristina Hanna kezét, ám miután a biztonságiak elhajtották, barátjával új tervet kellett kieszelniük – méghozzá gyorsan.

A jóbarát, Wael Mansour állt elő a sziromszórós ötlettel, hogy amikor Kristina lejön a lépcsőn, vörös rózsaszirmokkal borítja be a leendő menyasszonyt. Wael tehát elbújt egy sarokban, és ahogy megérkezett Charbel barátnője hihetetlen lelkesedéssel és energiával kezdte el szórni rájuk a szirmokat. Charbel ekkor térdre ereszkedett, és megkérte a meglepődött lány kezét.

Az egyik járókelő felvette a bájos eseményt, a videót megosztotta a Twitteren. Több mint 14 millióan nézték meg a rögtönzött lánykérést.

Wael – élve a rá irányuló figyelem adta lehetőséggel – elhatározta, hogy Sziromszóró néven Twitter és Instagram-oldalt indít.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top