Otthon

Nagyon bizarr takarót dobtak piacra

Elképzelted már, milyen lehet óriási tészták között aludni? Egy japán dizájnercsapat nemcsak elképzelte, hanem meg is valósította az ötletet.

A Golden Field nevű cég, amely egyébként tulajdonosa egy japán masszázsszalonláncnak is, küldetésének tekintette az ágynemű fogalmának újraértelmezését. A tervezők számára szükséges inspirációt egy tál japán tészta adta.

Forrás: Golden Field

Ennek alapján született meg az Udon for Sleeping, amely egy áttetsző, hálós takaró, melyben 8, hosszúkás nudli alkotja a paplant.

A készítők szerint egyedülálló alvást biztosít a különleges takaró. A fázósak több paplanszálat ölelhetnek magukhoz, melegebb időben viszont a csíkok között szabadon maradhatnak a végtagok.

Forrás: Golden Field

A piacra kerülést követően gyorsan elfogyott a készlet, de a nagy érdeklődés miatt újra elérhetővé tették, bár a megrendelést követően még 4 hónapot kell várni arra, hogy először tészták között alhassunk.

Forrás: Golden Field

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top