Otthon

Te is beköltözhetsz egy éjszakára a Downton Abbey kastélyába

Két szerencsés nyertes még a tulajdonos gróffal és grófnéval is vacsorázhat.

Néhány napja volt a Downton Abbey című sorozatból készült mozifilm bemutatója, két szerencsés rajongó pedig maga is eltölthet egy éjszakát a Highclere kastély falai között az Airbnb jóvoltából.

A két nyertes találkozhat a kastély tulajdonosával, Carnarvon gróffal és a grófnéval, koktélozhat velük, majd egy tradicionális vacsorán vehet részt, ahol illendő koktélruhát viselni.

Ezt követően a kávéjukat a könyvtárszobában fogyaszthatják el, majd visszavonulhatnak a fő hálószobák valamelyikébe, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a 400 hektáros parkra. Másnap reggeli után privát idegenvezetést kapnak a kastélyban.

Az életre szóló élményre október 1-jétől lehet jelentkezni, a különleges éjszakát pedig november 26-án töltheti a kastélyban a két nyertes. A szállás nincs ingyen, de a 150 fontos (56 ezer forintos) díj egyáltalán nem sok egy ilyen lehetőségért.

A Highclere kastély 1679 óta a Carnarvon család tulajdonában van, Lady Carnarvon pedig fontosnak tartja, hogy mások is megismerjék az épület történelmét.

(Evening Standard)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top