Otthon

6 nap után szabadították ki a kéménybe esett cicát

Gazdái jó darabig nem tudták, hogy hová tűnt a házi kedvenc, végül az állatmentők emelték ki a kéményből, amit szerencsére a család addig sem használt.

Jenny és David Williams egyszer csak arra lett figyelmes, hogy különös hangok, kaparászás és miákolás jön a falakon túlról. A macska egyedüli szerencséje az volt, hogy a devoni Ilfracombe-ban lakó gazdái nem használják a házuk kéményét. Így menekülhetett meg a kifüstöléstől – számol be az esetről a Metro. 

A cica gazdái 6 napig vártak, ezek után vették föl a kapcsolatot a helyi állatmentő szolgálat munkatársaival, akik egy speciális kamera segítségével mindenütt szétnéztek a házban és környékén, ekkor fedezték fel az állatot a kéményben. Amikor belenéztek, két világító szempár nézett vissza rájuk a sötétségből. Majd leeresztettek egy rudat, amin keresztül a macska ki tudott mászni a csapdából. Ezt követően állatorvoshoz vitték, hogy vizsgálja meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top