Otthon

Az Addams Family villája már kibérelhető halottak napjára

Ha igazán stílusosan szeretnénk ünnepelni a halloweent, akkor már lefoglalhatjuk azt a hotelszobát, amelyik pontosan úgy néz ki, mint a filmbéli Addams Family ikonikus otthona.

A hatalmas apartman, amit a Booking.com csapata készített, szinte teljesen élethű másolata a groteszk és sötét szokásairól ismert családnak. Az alkalom pedig nem csupán a halottak napja, hanem az, hogy mostanában került mozikba az Addams Family film animációs változata. (Az Addams Family eredetileg egyébként képregény formájában látott napvilágot, először 1964-ben készült belőle adaptáció, egy televíziós filmsorozat.)

A három hálószobás apartman egy 19. században épült sorházban található a Brooklyn közelében lévő Clinton Hillben. Az ijesztő helyszínen az Addams Family összes tagjára találunk utalásokat, beleértve Pugsley szobájának különös gépeit, Wednesday Addams lefejezett babáit vagy Morticia közismerten szeretett és megbecsült húsevő virágait – írja a Foxnews.

A bizarr szálláshelyről, amit 100 dollár per éjszaka áron bérelhetünk ki, itt nézegethetsz további képeket.

Kiemelt kép: Booking.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top