Otthon

Karácsonyfadísznek képzelte magát a bagoly

Vagy egy hétig üldögélhetett a karácsonyfán, mire észrvették.

Múlt csütörtökön a georgiai Newman család épp vacsora után volt, az anya pedig elkezdte leszedni az asztalt, amikor egyik gyermeke, a tízéves India rémülten kiáltott fel. A kislány könnyekben tört ki, elmondása szerint azért, mert a karácsonyfájukon az egyik  dísz megrémítette őt.

Mivel a családanya bagolyrajongó, ezért a fán több baglyos karácsonyfadísz is van, a szóban forgó darab azonban megmozdult és szúrós szemmel nézett rájuk. Ekkor döbbentek rá, hogy egy élő bagoly ücsörög a fa egyik ágán.

karácsonyfa bagoly

(Fotó: Facebook)

A család Hálaadás után két nappal vásárolta a fát, majd fel is állították a nappalijukban. Azt hitték, a bagoly az ablakon repülhetett be valamikor és ott is távozik majd. Épp ezért éjszakára nyitva is hagyták az ablakot, ám a madár még reggel is a fán üldögélt.

Kihívták hát az állatvédőket, akik megállapították, hogy a bagoly annyira lesoványodott, hogy vélhetőleg legalább egy hete a fán lehet, de az is lehet, hogy már akkor rajta volt, amikor megvették. 

Az állatot ezek után megetették, majd egy dobozban kivitték a kertbe, ahonnan hajnalra el is tűnt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top