Otthon

Meztelenül takarít másoknál egy anyuka, óránként 40 ezerért

Nem kicsit kavarta fel az állóvizet annak a 3 gyerekes brit anyukának a története, aki egyszer csak bejelentette, hogy új szolgáltatóipari tevékenységbe kezd, és meztelenül fog mások otthonában takarítani. Mindezt óránként 95 fontért, vagyis átszámolva közel 40 ezer forintért.

A 35 éves brit Claire O’Connor korábban szobalányként dolgozott, de ahogy mondani szokás, a munkája egy idő után már nem kínált számára kellő kihívást, így valami sokkal izgalmasabbra vágyott. Így született meg a meztelen takarítás ötlete.

Mint kiderült, a tarifák a meztelenség mértékétől is változnak a takarítónő repertoárjában. Például a félmeztelen takarítás csak 85 font, a topless pedig 75. Illetve az is módosítja az árakat, hogy az ügyfél szerint milyen típusú fehérneműt viseljen a merész takarítónő. Claire O’Connor reméli, ha a szolgáltatás sikeres lesz, egyre több nő és férfi is csatlakozik a meztelen takarításra szakosodott, egyelőre egyszemélyes takarító céghez.

Claire azt mondja, onnan jött az ötlet, hogy egyszer korábban hallott egy amerikai hölgyről, aki szintén hasonló üzleti modellel tört be a takarítóiparba. A Kent megyei Walderslade-ben élő nő hozzátette, reméli, hogy tetszik majd az emberenek a változatosság, amit a takarítás terén képvisel, és sokan sok örömüket lelik majd abban, amit csinál. 

„Nem vagyok különösebben szégyenlős, nehezen oldódó típus. Sosem voltam az. Bár eleinte biztos furcsa lesz, de majd megszokjuk egymást az ügyfelekkel” – nyilatkozta a lapoknak a meztelen takarítónő, aki lakásokban, házakban fog takarítani, magánszemélyeknél. Más funkció nincs, csak ennyiből áll a rendhagyó szolgáltatás, ahogy a három gyermekes édesanya azt sem fogja hagyni, hogy fényképeket készítsenek róla, hozzáérjenek vagy más módon zaklassák. Elvégzi a munkáját, és már megy is, ennyi.

Calire 39 éves férje, Rob eleinte azt hitte, felesége viccel, amikor előadta neki az ötletet, majd végül a pénzre és a magas óradíjra gondolva belement, hogy felesége legyen a meztelen takarítónő a környéken. Amúgy is, mint mondja, megbízik a feleségében. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top