Otthon

DIY virágcsodák nőnapra – Készítsd el a gyerekekkel!

Ha óvodában, iskolában, esetleg otthon szeretnénk nőnapra készülni a gyerekekkel, akkor készíthetünk gyönyörű papírcsokrokat is, melyek nemcsak meseszépek, és a saját készítés miatt kedves ajándékok, de évekig el is állnak.

Március 8-át Magyarországon 1948 óta tartják meg mint nőnapot, eredetileg egy harcos nőmozgalomnak indult, ami a nők egyenjogúságának elérését tartotta szem előtt legfőbb célként. Mára virágcsokros megemlékezéssé szelídült ez a nap. Nézzük, milyen szép virágokat készíthetünk papírból nőnapra.

Nőnap az egész világon

A nőmozgalom és a nőnap megünneplése nemzetközi szinten persze sokkal korábban útjára indult már. 1917-ben ünnepelték meg a nőket március 8-án, mára pedig az ENSZ világnapjai között is ott van.  Ennek megfelelően az egész világon kedves figyelmesség megemlékezni egy szál virággal a nők jogairól. Nem csak otthon ünnepelhetünk nőnapot, a munkahelyen vagy az oktatási intézményekben is kedves figyelmesség lehet.

DIY virágok nőnapra

Ha az óvodában vagy akár otthon állunk neki, készítsünk össze minden szükséges eszközt: színes kartont, illetve színes papírokat, olló, hurkapálcát és ragasztót. Ez a nőnapi DIY virágkészítés alapszettje, ezen túl tehetünk rá flittereket, rajzolhatunk rá színes filctollal.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

További DIY tippek, ha szeretsz alkotni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top