Otthon

Internet és tévé nélkül marad több ezer háztartás

Karbantartási munkálatokat fog végezni az UPC a napokban sok településen.

Jászberénytől Budapesten át egészen Balatonalmádiig több településen várható kimaradás az internet és a kábeltévé-szolgáltatásban, mivel éves karbantartási munkálatokat fog végezni az UPC.

A cég honlapján olvasható a részletes tájékoztatás arról, hogy mikor, hol kell számítani a munkálatokra.

A portfolio.hu kérdésére azt közölték:

„A UPC Magyarországnál felkészültünk a már tapasztalható, jelentősen megnövekedett hálózati forgalomra, biztosítjuk ügyfeleink számára a szükséges feltételeket ahhoz, hogy otthonról dolgozhassanak, tanulhassanak és szórakozhassanak a következő időszakban. Az előzetes munkaterveket folyamatosan felülvizsgáljuk a jelenlegi helyzet figyelembevételével, azonban a szükséges és halaszthatatlan karbantartásokat kollégáink az előre ütemezett módon továbbra is elvégzik, és a lehető legrövidebb szükséges időre korlátozzák.”

internet, számítógép, home office

Karbantartási munkákat végez az UPC (Fotó: Pexels)

Eredetileg egyébként az Elmű is több városban tervezett karbantartást ugyanezekben a napokban, szerda reggel azonban közölte: tekintettel a koronavírus okozta helyzetre, ezek többségét most elhalasztják.

A legfrissebb koronavírus-hírek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top