Otthon

Ezért jó, ha van egy kutyád, aki szórakoztat a karanténban

Sablonos, de tényleg igaz, hogy a kutyák az ember legjobb barátai. A kedves és olykor makacs kis négylábúak sok emberben tartják a lelket a mostani nehéz helyzetben.

Maradj otthon! – a csapból is ez folyik most, és aki teheti, az betartja, otthonról dolgozik, tanul, próbálja magát valahogy lefoglalni. A kijárási korlátozás azonban nehéz időszakot hozhat azok számára, akik egyedül élnek. Ilyenkor jól jön egy igaz barát, aki mindig felvidít, vagy éppen őrületbe kerget, ez a barát pedig nem más, mint egy kutya. Silvio Siamo és kutyája, Sparky, a mini bullterrier bemutatják, milyen az, amikor az ember egy kutyával tölti a nap 24 óráját. Egészen képtelen helyzetekbe lehet csöppenni.

Megmutatja, hogyan kell helyesen viselni az arcmaszkot.

Egy kutya szívesen alszik melletted, hogy ha még nem találtad meg a társadat, ha kell, akkor az orrod alá is szellent, miközben csontokról álmodik.

Egy kutya szívesen alszik melletted (Fotó: Instagram)

Egy kutya szívesen alszik melletted (Fotó: Instagram)

Kijárási tilalom idején az egyetlen módja, hogy egy kicsit kijuss sétálni, ha van kutyád, aki jól tudja, mivel teheti a lehető leghosszabbá a kintléteteket.

És nem utolsósorban motivál abban, hogy mindennapi edzés se maradjon el.

(via)

Kutyás cikkek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top