Otthon

Két év után került elő az elkóborolt kutya

Egykori otthonától közel 220 kilométerre találtak rá a két éve elszökött kutyára.

Az Új-Dél-Walesben élő Graham Lee udvarának kerítése két évvel ezelőtt egy viharban kidőlt, négy kutyája közül három pedig megszökött.

Kettőt nem sokkal később megtaláltak, de a harmadik husky, Indie nem került elő. A férfi abban bízott, hogy ő is felbukkan, ám néhány hét várakozás után már arra gondolt, hogy az kutyát elüthette egy autó, így lassacskán lemondott arról, hogy valaha is viszontláthatja.

Nemrégiben azonban egykori otthonától mintegy 220 kilométerre egy helyi lakos rátalált a kóbor ebre, két kölykével együtt. A férfi értesítette az állítvédőket, akik befogták a kutyusokat. A chipje alapján aztán kiderült, hogy a felnőtt husky Graham Lee két éve eltűnt kutyája.

kóbor kutya előkerült

Gazdája visszakapta az elkóborolt kutyát (Fotó: Bega Valley Shire Council)

A férfi igencsak meglepődött, amikor felhívták, hogy Indie megkerült. Azóta már el is ment az állatért és hazavitte. Azt mondja, nagyon örül, hogy Indie otthon van, és bár nem teljesen olyan, mint régen volt, újra boldog.

A kutya két kölykének az állatvédők keresnek gazdát.

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top