Otthon

Ötletes rendezettség a konyhában és a kamrában

Tippek és trükkök következnek.

Az otthon szépsége Caféblog szerzője imád főzni, és ezért szerette volna úgy kialakítani a konyhát és a kamrát, hogy mindig tudja, mi hol van.

Egy kicsi lakásban is fontos, hogy a funkció és design összhangban legyen. A legszerencsésebb mindenképpen az, ha az otthon stílusa, a burkolatok és a bútorok is úgy kerülnek a helyükre, hogy az arculat igazodik a rendeltetéshez, nem pedig fordítva. Hiába szép a környezet, ha a munkavégzést nem segíti. A praktikusság és az elegancia azonban kiváló párosítás – írja a blogger.

A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a polcok kialakítása egy viszonylag kevés porral járó helyen, hiszen a tisztaság fenntartása is elkerülhetetlen. Jó megoldás, ha a falburkolat időtálló és mosható.

(Fotó: Caféblog)

Fotó: Caféblog

Az üvegek és kosarak rendkívül jó tárolóedények. Rendezettségük a szemnek is kellemes. A házimunka során egy idő után készséggé válik a használatuk, így szinte gondolkodás nélkül gyorsan lehet velük dolgozni.

(Fotó: Caféblog)

Fotó: Caféblog

A konyha egyik picit tágasabb részében kialakított polcrendszer nemcsak ötletes, hanem szép látványt is ad. Idő- és munkafázis-takarékosság is megvalósul a kialakításával.

További képeket és ötleteket a Caféblog oldalon találsz.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top