Otthon

Durva, kígyózó sorok: újranyitott itthon az Ikea

47 nap bútorínség után kedd reggel újranyitottak a budapesti Ikea áruházak. A vásárlók máris beálltak a sorba.
Május 5-től ismét nyitva vannak a budapesti Ikeák.

A friss kormányrendeleteknek megfelelően, május 5-én ismét megnyithatta hazai áruházait az Ikea. A bútorbolt hivatalos Facebook oldala szerint mostantól reggel 9 és délután 3 közt lesznek nyitva budapesti egységeik. Ám figyelem, tájékoztatásuk szerint éttermeik és játszóházaik a vásárlók és a dolgozók biztonsága érdekében továbbra is zárva tartanak.

E mellett számos más higiéniai óvintézkedést is bevezetnek a fővárosi Ikeák, köztük azt, hogy egyszerre 500-nál többen nem tartózkodhatnak sem a soroksári, sem az Örs vezér téri, sem a budaörsi üzletben.

A Népszava fotósa kedd reggel Budapesten, az Örs vezér téri üzletnél készített képet a száz méteres, kígyózó sorról, miután a reggel 9-es nyitás után megrohanták a vásárlók az áruházat. Ezt itt nézhetitek meg. A sor hossza persze megtévesztő, mert a maszkot viselő vásárlók betartják a másfél méteres védőtávolságot.

Ami a visszarendeződés jegyében ma már szintén működik és üzemel az Ikea mellett: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top