Otthon

Milliókért bérli los angelesi-i otthonát Vajna Tímea

Vajna Tímea csillagászati összegért bérel lakást Los Angelesben.

Vajna Tímea Los Angelesben él szerelmével, Zolival a karantént is együtt töltik. A Blikk információi szerint Vajnáné és kedvese egy nagyon elit környéken bérel lakást.

“Tímea nem a legdrágább penthouse-ban lakik, hanem egy kisebb lakást bérel, amelynek az ablaka a Hollywood Boulevardra néz. Annak most körülbelül 3 millió forintnyi dollár lehet a bérleti díja. Andy úgy ismerte Hollywoodot, mint a tenyerét, és rengeteg barátja van, így már a kezdetekkor le tudott csapni erre a szuperlakásra” – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő személy.

Vaja Tímea nagy luxusban él Los Angelesben is.

Vajna Tímea párjával, Zolival él együtt. Fotó: Birton Szabolcs/smagpix

“Egyelőre maradok a bérelt kis apartmanomban és keresgélek tovább. Olyan házat keresek, amelyben a családom is gond nélkül elfér, ha eljönnek Los Angelesbe meglátogatni” – nyilatkozta a néhány kilót felszedő Vajna Tímea, Ten Thousand (Tízezer) az a hely, akinek otthona néhány perc sétára a híres Beverly Hills-i üzletektől, és ahol a legnagyobb sztárok is szívesen megfordulnak.

Még több hírt Vajna Tímeáról itt olvashatsz:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top