Sztárok

Vajna Tímea terhes húga szerint nővére néha túlzásba viszi az anyáskodást

Naponta beszél várandós húgával Vajna Tímea. A sokat aggódó nővér mindenképp hazajön az Egyesült Államokból a gyermek születésére.

Április végén robbant a hír, hogy úton van Palácsik Lilla és Visváder Tamás első gyermeke. Húga várandóságának Vajna Tímea is nagyon örült, de személyesen még nem tudott gratulálni, mert az Egyesült Államokban él, ahonnan a koronavírus-járvány miatt nem tud hazalátogatni. Andy Vajna özvegye ennek ellenére anyatigrisként védi a 20. hétben járó Lillát. 

„Timi teljesen be van zsongva. Majd kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy gyermeket hordok a szívem alatt…  Anyatigrisként vigyáz rám, félt és óv engem, ami persze érthető, hisz ő az idősebb, de komolyan mondom, néha már kissé túlzásba viszi az anyáskodást” – mesélte Palácsik Lilla a Borsnak.

Vajna Tímea és Palácsik Lilla

Palácsik Lilla terhességéről a Story magazin írt először. Vajna Tímea örült a hírnek (Fotó: Story)

A fiatal kismama egyelőre nem tudja kisbabája nemét. Az egészségügyi intézkedések miatt az ultrahang-vizsgálatokra egyedül jár, Tamás rendezi az ügyeket és bevásárlást. A járvány miatt fokozottan odafigyelnek, mindent fertőtlenítenek. Lilla szerint hasonlóan tesz nővére is, aki legfeljebb csak futni mozdul ki a párjával a lakásából.

Olvass még Vajna Tímeáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top