Sztárok

Vajna Tímea reagált a húga terhességére: „Én is szívesen lettem volna kismama fiatalabb koromban”

Vajna Tímea a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait.

A mai Story magazin egyik címlapanyaga volt, hogy úton van Palácsik Lilla és Visváder Tamás első gyermeke. A fiatal házasok nagyon boldogok, régóta szerettek volna családot alapítani, szerencsére egész hamar összejött a pici. „Néha kicsit húzódik a hasam, ahogy növekszik, és fáradékony vagyok, ezeket leszámítva semmi bajom” – árulta el a lapnak a sztárfotós, aki azt is elmondta, nagyon szeretne a nővérével babázni. Vajna Tímea is reagált a hírre, Instagramon tett közzé egy régi közös fotót.

Vajna Tímea reagált húga terhességére

Vajna Tímea reagált húga terhességére

„El sem hiszem, hogy babát vár a számomra még mindig kisbaba hugim. Mindig úgy vigyáztam rá, mint a szemem fényére. Én is szívesen lettem volna kismama fiatalabb koromban, de hát az élet nem így hozta, és sose éreztem magam felkészülve rá, bár azt mondják, hogy az ember sosincs erre felkészülve” – osztotta meg gondolatait Vajna Tímea, aki egy ideje újra szerelmes, és a családalapítást sem zárja ki.

Olvass még Vajna Tímea és Palácsik Lilla viszonyáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top