nlc.hu
Otthon

Macska a mosógépben.

Kimosták a macskát a mosógépben, csodával határos módon túlélte

Gazdái nem vették észre, hogy a cicájuk a mosógépben pihen, elindítottak egy mosást.
Ruha a mosógépben

Egy ausztrál macska bebizonyította, hogy tényleg hét élete van: 12 percet élt túl a működő mosógépben. Az Oscar nevű állat éppen szunyókált a mosógépben, amikor a gazdája férje ágyneműket pakolt a gépbe, majd elindította a programot.

Amanda Meredith, a cica tulajdonosa nem sokkal később nyávogásra lett figyelmes. Először a szekrényeket vizsgálta át, de nem onnan jött a hang. Csak amikor a mosógéphez ment, akkor vette észre Oscart, ahogy kétségbeesett tekintettel néz kifelé az üvegen.

A nő ijedten próbálta kiszabadítani kedvencét a forró vízből, de idegőrlő két percig semmit sem tehetett: ennyi ideig nem engedte a mosógép, hogy leállítás után kinyissa az ajtót. Nagyjából 12 percig volt a cica a mosógépben.

A macskát azonnal állatorvoshoz vitte, és csodával határos módon az állat kisebb sérülésekkel megúszta a rémisztő kalandot. Ám ez se szegte kedvét, azóta is szeret a mosógépben pihenni, bár gazdái ezután biztosan kétszer is ellenőrzik, nincs-e benne a gépben.

(Fox News)

Olvass még nagy túlélő macskákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top