nlc.hu
Otthon

A Balaton legszebb eladó villái

Csodáld meg a Balaton legszebb eladó villáit!

Kevés nagyobb király van Magyarországon annál, akinek saját nyaralója van a Balatonnál. Ha pedig ez a nyaraló egyenesen egy villa, akkor már tényleg ő az élet császára. Ezekért a pompás és eladó nyaralókért most irigykedünk egy kicsit.

Egyik kedves hobbim olyan utcákon sétálni, ahol gazdag emberek látványos luxusházait húzták fel. Persze ez nem több részemről puszta nyálcsorgatásnál, hiszen tisztában vagyok vele, hogy soha az életben nem lesz ilyen házam, de attól még nagyon is jólesik kívülről megcsodálni őket. A hobbimnak az ingatlankereső oldalak nézegetésével is hódolhatok. Most például ki sem léptem a szobámból, mégis megnézhettem a Balatonpart legszebb, eladófélben lévő nyaralóit, pontosabban villáit. Egyébként feltűnő, hogy a százmillió forint feletti kategóriában sok tulajdonos a felismerhetőség miatt nem szereti, ha kívülről is fotózzák a házát, de azért így is akadt jó néhány olyan villa, amiben nagy örömmel eltölteném a nyaram (vagy az életem) nagy részét.

Patinás múltú villa Balatonföldváron

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, akinek ez a 866 m2 alapterületű, 2200 m2-es telekkel rendelkező patinás balatoni villa lesz a szívszerelme, ugyanis 400 milliót kérnek érte. A XIX. századi építmény egykori tulajdonosai között grófot is találunk, de nem kell aggódni, nem avítt az építmény: 2013-ban szépen felújították. Ma leginkább külön kiadó lakásonként működik, de akinek van szabad 400 misije, az biztosan ki tud üttetni néhány zavaró falat, ugye?

Megnézem
Összes kép (2)

Klasszikus villa Csopakon

Még külön kis vendégház is tartozik ehhez a csopaki stranddal szemben elhelyezkedő, pompás kis villához, ami a kategóriájában tényleg a kisebbek (mindössze 260 négyzetméteres) közé tartozik, de szűkölködni azért ebben sem lehet. Ezt a villát egy tengerparton is simán el tudnám képzelni, de persze remek, hogy pont a Balatonhoz épült.

Megnézem
Összes kép (2)

A tihanyi kilátásbajnok

Ha valaki pazar panorámára vágyik, annak Tihanyra kell menni, ha pedig ezt a panorámát meg is szeretné vásárolni, jó sokáig kell kuporgatnia hozzá, mert az is lehet, hogy ehhez még a lottó ötös is kevés. Listánk legdrágább darabja 880 millió forintba kerül (gondolom alkuképes, de akkor is…), és valójában nem is annyira a villa csodás (persze az sem rossz a maga 275 m2-vel), hanem inkább a több mint 2000 m2-es, pompásan kiépített kert, a medencék, a kilátás meg persze a borospince.

Megnézem
Összes kép (2)

Mediterrán villa Balatonfüreden

A hirdetés szerint „természetesen” van szauna és jacuzzi a fűtött téli kertben, és maga a tulajdonos is mediterrán luxusházként hirdeti ezt a füredi luxusingatlant, ami minden részletében pazar, csak kár, hogy olyan fotó nem került fel róla, melyen egészben látható. Mindenesetre a látvány így is impozáns, és tényleg van benne egy csipetnyi Horvátország/Olaszország.

Megnézem
Összes kép (2)

Siófoki paradicsom

Szauna, jakuzzi, konditerem, szolárium és egy emberes méretű medence is tartozik ehhez a csodás siófoki luxusingatlanhoz, és akkor a 2000 m2-es, teljesen parkosított telekről még egy szót sem ejtettünk. A ház 1998-ban épült, de nem az akkori stílust tükrözi belülről sem, mivel 2009-ben teljesen újjáépítették. Kész csoda, hogy „csak” 180 négyzetméteres, mivel ránézésre sokkal nagyobbnak tűnik.

Megnézem
Összes kép (2)

Siófoki panorámás

Siófokon is lehet szép panorámás házat venni, amire ez a pompás kis otthon a bizonyíték, amit a tulajdonosa „majdnem passzívházként” hirdet, aminek az energiafogyasztása egészen minimális. Nemcsak a medencéje, hanem még a feljárója is fűthető, a felső szint pedig 2019-ben készült el, szóval gyakorlatilag teljesen új. Kis mediterrán villa a Balatonnál: ez az új divat, és én csak egyetérteni tudok vele.

Megnézem
Összes kép (2)

Nézegess további luxusingatlanokat az nlc-vel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top