Otthon

Kukkants be Cristiano Ronaldo mesés olaszországi villájába!

Bombaként robbant a hír a nyáron, miszerint Cristiano Ronaldo a Real Madridtól a Juventushoz igazolt. Az ötszörös aranylabdás portugál futballsztár a Torinót övező dombok lábánál telepedett le családjával, mégpedig egy nyolc hálószobával, úszómedencével és edzőteremmel rendelkező luxusvillában. Mutatjuk a pazar otthont!

Cristiano Ronaldo Olaszországba érkezését hatalmas érdeklődés övezte a nyáron, az ötszörös aranylabdást szó szerint szétszedték a szurkolók.

Az economia-italia.com szerint Cristiano Ronaldo a világ egyik legdrágább villáját bérli Torinóban, amire azért esett a választása, mert madridi otthonára emlékezteti a futballsztárt.  A gyönyörű zöldövezetben található, nagyjából 1000 négyzetméteres villában és a hozzá tartozó 200 négyzetméteres vendégházban 8 hálószoba, medence, szauna és edzőterem is van, ráadásul a szomszédai közt találni a milliárdos üzletembert, John Elkannt is.

Úgy tűnik a minden földi jóval felszerelt otthonban vagy inkább otthonokban – ugyanis két modern luxusvilla is épült azon a telken, amit Ronaldo bérel – nemcsak a focista, de párja, a modell Georgina Rodríguez és gyerekei is remekül érzik magukat:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

La famiglia bianconera! #finoallafine

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

És hogy is néz ki a pazar luxusvilla? Íme:

ronaldo, villa

A ház csodaszép, Torino zöldövezetében található. A fákkal védett villa távol tartja a kíváncsiskodókat. Fotó: oggi.it

ronaldi, villa

Fotó: oggi.it

villa, ronaldo, torino

A villa igazi erőd! Fotó: oggi.it

torino, olaszorszag

Modern, fiatalos – tökéletes választás a focista részéről! Fotó: oggi.it

ronaldo, villa

Egy kis részlet az udvarból Fotó: oggi.it

A La Presse információi szerint a villa nagyon világos, tágas, nyitott terekkel, rendkívül modern, ahol a szürke, fekete és a fehér szín dominál. Az ingatlanhoz nemcsak egy kültéri, de beltéri medence is tartozik. És hogy mennyibe fáj ez a fényűzés a futballcsillagnak? Az olasz lapok beszámolói szerint 100 ezer euró a havi bérleti díj, amit a portugál focistának fizetnie kell. Nem semmi!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top