nlc.hu
Otthon

Rózsaszín lakás

Az összes vagyonát elköltötte, hogy az otthonukban minden rózsaszín legyen

A 30 éves Gemma Marklandról biztosan megállapítható, hogy mindenkinél jobban szereti a pinket, szenvedélyére ráadásul nem sajnálja a pénzt. Legutóbb közel 50 ezer fontot költött arra, hogy a család Greater Manchester-ben található otthonát az utolsó négyzetcentiméterig rózsaszínbe öltöztesse.
Rózsaszín - Fotó: Pexels

Az anyuka hónapokat töltött azzal, hogy járta a különböző bútorboltokat és lakberendezési áruházakat, hogy 2019 szeptemberében vásárolt négyszobás lakásukba mindenhová megtalálja a rózsaszín számára tökéletes árnyalatát.

Minden azzal kezdődött, hogy Gemma Markland rózsaszínre mázoltatta a falakat, és most elmondása szerint felhőtlenül boldog köztük, ahogy ő nevezi, a család pink paradicsomában 28 éves férjével és 10 éves kislányukkal. Természetesen minden kiegészítő és az összes bútor pink: nincs hiba a rendszerben, amiről Gemma közel 100 ezer követővel rendelkező Instagram-oldala is tanúskodik.

A nagyszabású pinkesítő projekt majdnem egy éven át tartott a menyasszonyi és más esküvői ruhákat készítő Gemmának, aki azt is bevallotta, hogy nem sajnált egy penny-t sem, amikor megtalálta az idilli rózsaszínt a lakásba, amit keresett. Egyébként egy csomó bútort és kiegészítőt olyan hétköznapi helyeken talált meg, mint például az Ikea.

A pink lakásra költött végösszeg 50 ezer font környékén állt meg, ami pusztán csak a belső dekorációt jelentette a család Greater Manchester-ben található otthonában.

(via)

Még több  különleges otthon az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top