Otthon

Volt ideje a karantén alatt, hullámvasutat épített nagyszülei kertjébe a diák

A nagypapa is nagyon élvezi, hogy újra gyerek lehet.

Amikor a koronavírus-járvány beütött, Elliot Ryannek hirtelen rengeteg szabadideje maradt a karantén alatt. A másodéves építészmérnök hallgató nagyszülei házában élt Észak-Kingstownban, miután a diákokat hazaküldték a járvány miatt. Ryan azonban úgy döntött, kihasználja a felesleges időt, hogy végre megvalósítsa egyik nagy vágyát: hullámvasutat építsen a hátsó kertben.

Hullámvasutat épített nagyszülei kertjébe a karantén alatt

Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash

Elliot már nagyon kicsi kora óta dédelgeti ezt az álmát. A most 20 éves srác mindig is mérnöki pályára akart menni. Álmának valóra váltása érdekében már áprilisban elkezdett terveket készíteni, májusban megkezdte az építkezést. Végül unokatestvérével fából megépítette a szerkezetet, amely végül 3 méter magas és 45 méter hosszú lett.

Elliot Ryan built his grandfather a roller coaster in his yard while staying with him since rhe Covid Pandemic and it’s the best thing I’ve seen in a while. ❤️❤️

Közzétette: Sam Read NBC10 – 2020. szeptember 5., szombat

Az elkészült hullámvasútnak azonban nemcsak Elliot gyermekkori énje örült, hanem a nagypapa is, aki maga is végiggurult rajta.

Elliot szerint még rengeteg hely van nagyszülei kertjében, így továbbfejleszti majd alkotását.

(via)

Mások is feltalálták magukat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top