Otthon

Milliós nászutat kaptak, pedig senki nem volt az esküvőjükön

Chaya és Jodyann csak össze akartak házasodni. A koronavírus-járvány és az ellenséges családtagjaik sem tudták elvenni a kedvüket.

Chaya Milchtein és Jodyann Morgan semmi mást nem akart, mint szentesíteni a kapcsolatukat és egy gyönyörű esküvőt. Az amerikai pár családtagjai azonban nem voltak kíváncsiak a frigyre, ezért először az jutott eszükbe, hogy elmennek Las Vegasba és ott kelnek egybe.

Ám a koronavírus-járvány eltántorította őket az utazgatástól, ezért Indianapolisban kötöttek ki, amely amúgy is közel állt a szívükhöz és nagyobb biztonságban érezték magukat ott. Kivettek egy Airbnb-lakást és ott tartották az esküvőt – vendégek nélkül. Az eseményen mindössze a szállásadók voltak jelen.

Az ifjú házasok európai nászútra mehetnek (Illusztráció: Pexels.com)

Az ifjú házasok európai nászútra mehetnek (Illusztráció: Pexels.com)

A jelek szerint a mikroesküvő az Airbnb vezetőinek is tetszett, mert rögtön felajánlottak a párnak egy tízezer dolláros (3 millió forintos) kupont, hogy Európába mehessenek nászútra. (VIA)

Ti hol voltatok nászúton?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top