Család

Azoktól is nászajándékot kért a pár, akiket nem hívtak meg az esküvőjükre

Azt kérték a „vendégektől”, hogy adjanak pénzt a nászútjukra.

Igazi online össztűz zúdult arra a frissen házasodott párra, amelynek a története nemrég látott napvilágot névtelenül a Redditen. Szokatlan kérésük azok után lett közismert, hogy valaki megosztotta a neten a levelet, amit a menyasszony és a vőlegény azoknak a hozzátartozóknak, családtagoknak, barátoknak küldött, akik nem szerepeltek az esküvői vendéglistájukon.

Ebben egész konkrétan azt kérték ezektől a nem megvendégelt „vendégektől”, küldjenek nekik pénzt nászajándékként, hogy legyen miből finanszírozniuk a nászútjukat. Illetve azt is hozzátették, azért nem tudják meghívni őket az esküvőre, mert a helyszín „sajnálatos módon korlátozott befogadóképességű”.

Az internetezők ezek után eléggé felháborodtak, elsősorban amiatt ostorozták a párt, hogy mégis hogy lehetnek ennyire pofátlanok és viselkedhetnek ennyire önző módon. Sokan megjegyezték, nevetséges, ahogy pénzért kuncsorognak, mintha nászútjuk lenne a világ legfontosabb dolga.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top