nlc.hu
Otthon

Párnamosás 10 év után

Sokkoló videó: 10 évig nem mosta a párnáit a férfi, párja most kitisztította

Egy bátor nő nekiállt kimosni a barátja foltos, megbarnult párnáit, mert a férfi 10 évig nem tisztította, de kidobni sem engedte őket.
Párna mosása

Hetente legalább egyszer ki kellene mosnunk az ágyneműket, és időnként nem árt, ha nem csak a huzatokat, hanem a paplanokat, párnákat is kitisztítod.

Egy nő is nekiállt a párnamosásnak, mivel a párja nem engedte, hogy lecserélje a régieket, pedig a férfi tíz éven keresztül egyszer sem mosta ki a párnáit.

A gusztustalan tisztító hadműveletről a nő a TikTokon osztott meg egy videót, amit eddig 1,7 milliószor láttak, a netezők pedig elborzadtak a foltos, barna párnák látványától.

@itsamemargieo

This was worth driving to 3 different stores to find borax ##pillowwashing ##cleaning ##ScienceAtHome ##satisfying

♬ Steven Universe - L.Dre

A videón az látszik, hogy a bátor nő az egész párnamosást a kádban oldotta meg. Először mosogatógép-tablettákat dobott a vízbe, majd bóraxszal és fehérítővel dolgozta meg az évtizedes koszt magába záró párnákat. Kézi nyomkodás helyett valamilyen felmosónyéllel bökdöste az ágyneműket, hogy minél jobban megszívják magukat a keverékkel, majd a mosógépben folytatódott az akció.

A végeredmény lenyűgöző lett, főleg ahhoz képest, hogyan néztek ki tisztítás előtt a párnák. A nő megjegyzi, hogy párja valószínűleg észre sem fogja venni a változást, de ő legalább nyugodtan alszik majd, mert tudja, hogy tiszták a párnák.

(Kiemelt kép: TikTok/itsamemargieo)

Inkább ne várj 10 évig:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top