Otthon

Átverik a népeket az olcsó esküvői ruhákkal

Egy új-zélandi nő beleállt az olcsó esküvői ruhákba, és elmondta a tapasztalatait a rendelésekről. Szomorú kép.

Vannak az ember életében kiemelten fontos napok, az esküvő tán ezek közül is a legfontosabb, és akinek igénye, az szereti ezt a napot minden szempontból bearanyozni, aztán szomorúan néz, amikor maximum bronzra sikerül. Az esküvőszervezés távolról sem egyszerű: megtervezni és tető alá hozni a lagzit, kiküldeni a cukker meghívókat, felhajtani és megterveztetni egy finom és szép tortát (a kettő sajnos nem mindig jár kéz a kézben) nehéz menet. De mindegy is, ha utóbbiak közül egyvalami nem is tökéletes, ami viszont mindenképpen az kell legyen, az az esküvői ruha. Egy új-zélandi youtuber, keresztnév szerint Shannon a fejébe vette, hogy 3,14 millió követőjével megosztja, miről is szól a menyasszonyi ruha házhoz szállítása, és egy közel 15 perces videót vágott össze élményeiből. 

Nyilván tudjuk, hogy amit várunk, az közel sem egyenlő azzal, amit kapunk, de elnézve a videót, tengernyi ruha még köszönőviszonyban sincs azzal, amit Shannon berendelt. Shannon még azt is megjegyzi, hogy sokszor randán átverik a népet, mert valami pöpec designer darabot hirdetnek meg, erre valami ócska hasonmást rejt a doboz. Íme: 

(Boredpanda

Azért van, amikor sikerülnek a dolgok: 

 

olcsó esküvői ruha

Fotó: YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top