nlc.hu
Otthon

Vita a szennyeskosárról

Megkérdezte, ki hol tartja a szennyeskosarat, parázs vita lett belőle

Nem csak a fürdőszobában vagy a mosókonyhában lehet tartani a szennyeskosarat, derült ki egy netes vitából, amit egy egyszerű kérdés indított el.
Szennyeskosár

Ha még mindig feldúlt vagy a pár hónappal ezelőtti törölközőhajtogatásról szóló netes vita miatt, itt egy újabb háztartással kapcsolatos téma, ami miatt egymásnak feszültek a kommentelők.

Egy nő ezúttal csak annyit kérdezett a Facebookon, hogy ki hol tartja otthon a szennyeskosarat. Az egyszerű kérdés aztán kommentáradatot indított el a közösségi oldalon.

Sok hozzászóló azt írta, hogy a mosókonyhában tartják a szennyeskosarat, onnan sokkal könnyebb bepakolni a koszos ruhákat a mosógépbe. De szép számmal voltak olyanok is, akik arra esküsznek, hogy a fürdőszobában a helye a szennyestartónak. „Senki nem menne el a mosókonyhába, hogy betegye a ruháját a kosárba” – érvelt egy kommentelő.

De hogy ne legyen ennyire egyszerű a dolog, jöttek az alternatív megoldások. Néhányan szinte minden helyiségbe tettek szennyeskosarat, a fürdőszobákba, a mosókonyhába és az összes hálószobába. Tinédzser gyerekek vagy trehány férj mellett még így is simán „elmenekülnek” a ruhák, és a földön végzik. Valaki azzal viccelődött, hogy tinik mellett tök fölösleges a szennyestartó, úgysem lesz benne semmi.

Innen pár szülő eljutott odáig, hogy nevelési tippeket is megosztott a többiekkel. Az egyik anyánál az a szabály, hogy ami nincs a szennyestartóban, az nem is lesz kimosva. Egy másik nő pedig azt az elvet követi, hogy mindegy gyerek szobájában van egy szennyeskosár, péntekenként pedig nekik kell a mosókonyhába vinni a koszos ruhákat, a tisztákat pedig bepakolni a szekrényeikbe.

Nálatok hol van a szennyeskosár?

(Yahoo)

Rendrakási tippek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top