Otthon

Ez az apa 26 ezer szivacslabdával töltötte fel a nappalit

Ajándékokat rejtett alájuk.
26000 labdával töltötte fel a nappalijukat

A 41 éves Phil Smith a LADbible-nek azt mesélte, szerette volna, ha az ajándékozás szórakoztató módon történik, innen jött az ötlet, hogy puha labdákkal árasztja el a nappalijukat, és közéjük rejti a szülinapi ajándékot. Szerencsére ismert valakit, akinek labdabérlő cége volt, tőle annyi gömb alakú szivacsot kért, amennyivel csurig tudta tölteni a szobát. Ez összesen 26 000 darabot jelentett. Elmondása szerint nem volt egyszerű a behordásuk, mindenféle eszközzel, mint például fazékkal kellett belapátolni a labdacsokat a házba, ugyanis az ajtón nem fért be a hatalmas csomag.

Az ötéves Sienna természetesen nem hitt a szemének, amikor belépett az ajtón, és a szülinapi ajándékáról megfeledkezve eleinte csak boldogan hancúrozott a labdák között. Később állítólag az ajándékok is meglettek, arról pedig nem szól a fáma, hogyan lett kitakarítva a szobából a rengeteg színes puhaság.

Korábban egy másik apa még Phil Smitht is überelte, ő 250 000 db labdát rendelt, hogy a gyerekeinek örömet szerezzen. A Daily Mail szerint Joel Conder a surrey-i otthonukat változtatta játszóházzá még március 15-én. A lányait lepte meg vele: a 14 éves Kacit, a 12 éves Grace-t, a 8 éves Sophie-t és a kétéves Chloét. Joel megdöbbentette feleségét is, a 33 éves Sarah Condert, mivel neki sem mesélt a tervéról. A konyhájukban, a társalgójukban és folyosójukon majdnem három méter magasan állt  a labdahegy. És ennyire örültek ennek a gyerekek:

Amikor a gyerekek okoznak meglepetést:

Gyerekek furcsa és megmagyarázhatatlan ajándékai szüleiknek

20 ajándék anyák napjára, amit a gyerekek is el tudnak készíteni

(Kiemelt kép: PixaBay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top