nlc.hu
Otthon

Fertőzést okozhatnak a fürdőjátékok

Egy anya megmutatta, miért veszélyesek a fürdőjátékok

Gusztustalan és fertőzésveszélyes fekete lerakódás alakulhat ki a fürdőjátékokban, figyelmeztet egy anya.
Gumikacsak fürdőszobai játék

Egy anya arról olvasott, hogy egy gyereknek begyulladt a szeme, miután egy fürdőjátékkal belespriccelt a szemébe. A nő kíváncsi volt, milyen kosz lapul ezekben a játékokban, ezért otthon felvágott néhányat.

Teljesen ledöbbent, amikor meglátta a fürdőszobai játékok belsejét: undorító fekete, penészes, nyálkás trutymó lapult a játékokban.

A gusztustalan koszról készült fotókat megosztotta a Facebookon, amitől felrobbant az internet: több mint 266 ezren osztották meg a bejegyzést, és 45 ezer hozzászólás érkezett.

Az anya azt írta, nem kérdés, hogy a kukába dobja az összes hasonló játékot, és soha többé nem vesz ilyeneket, mert egyszerűen nem tud kiszáradni a belsejük, ezért előbb-utóbb ugyanolyan fekete penészesek lesznek. A fekete nyálkában pedig fertőző betegségeket okozó baktériumok milliói rejtőznek.

A kommentelők többségének szintén felfordult a gyomra a látványtól, de néhányan arról írtak, hogy van megoldás. Ők azt ajánlották, hogy be kell ragasztani a lyukat, vagy ecettel lehet megszabadulni a nyálkás lerakódásoktól.

(LadBible)

Még több gyerekjáték az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top