Otthon

Segített gazdájának a házimunkában a két okos kutya

A házimunka sokszor unalmas, kivéve persze, amikor ilyen odaadó segítője van az embernek.

Akinek van háziállata, az pontosan tudja, hogy teljes értékű, négylábú családtagnak számítanak ők. És ezt el is hiszik magukról, legyen szó kutyákról vagy macskákról. Szeretnek ők minden mókában részt venni és a gazdi simogatásáért meg persze némi jutalomfalatért igazán sok mindenre kaphatók.

Tudja ezt Lassye és Paçoca, a két skótjuhász ifjú gazdája, Taysa is, akit a minap megkért az édesanyja, hogy szedje már be a szőnyegeket, amiket korábban kiakasztott száradni. A kislány ment is egyből, nyomában kedvenc kutyáival. És hogy ne kelljen a tisztára mosott szőnyegeket egyesével hurcolnia, se letennie azokat a porba, egyik kutyája, Lassye hátára hajtogatta azokat szépen, miközben a család másik kutyája, Paçoca felügyelte a helyszínt.

Szerencsére a remek csapatmunkáról Rhany, a kislány anyukája videót is készített. Itt van a trió akciója:

Só pq o vídeo das minhas meninas bombou ,vou postar de novo 😁😁!! Lassye 🐕 e Taysa👱🏼‍♀️ Editado! Só pq subiu um pouquinho mais 😍

Közzétette: Rhany Christo – 2020. október 6., kedd

Forrás: The Dodo

Ó, azok a csodálatos kutyák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top