Otthon

Így kombináld az újat a régivel

Akik régóta követnek, tudják rólam, hogy küldetésemnek érzem a régi tárgyak megmentését, és újrahasznosítását. Ebben a bejegyzésben most arra láthattok példát, hogyan tudjuk az új dekorációkat a régiekkel kombinálni, hogy jól mutassanak egymás mellett.

Mielőtt kidobunk valami régit, érdemes megfontolni, hogyan tudjuk átalakítani, beilleszteni a kiegészítők közé. A garázsban állt például egy üres szódásüveg, és azt találtam ki, hogy milyen jól nézne ki feketén, így lefújtuk, és így tettem azzal a konzervdobozzal is, amiben a cserép van, de nekem tetszik, hogy kicsit kilóg a cserépszín.

Együtt régi és új. A fotó csupán illusztráció (fotó: Pixabay)

Együtt régi és új. A fotó csupán illusztráció (fotó: Pixabay)

Amire régóta vágytam, az egy tejes kanna volt, és álmomban sem gondoltam volna, hogy hozzájutok egy szinte újhoz. Gondolom, hogy sokan használták, de akié volt, nagyon vigyázott rá, most pedig új funkciót kapott, a fakanalakat tárolom benne. A kompozíciót újítja, frissíti, kiegészíti az új gyertyatartó, ami egy kis játékosságot visz bele.

Ha tovább olvasnád még Schildusz felújítási tippjeit, és megnéznéd a fotóit, kattints a kramanctanya.cafeblog.hu-ra!

További DIY tippek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top