nlc.hu
Otthon

Kétszer is kifosztották a 4-es, 6-os villamoson

Fél órán belül kétszer is kifosztották az alvó utast a 4-es, 6-os villamoson

Egy alvó férfit kétszer is kifosztottak a villamoson. Az egyik feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, a két másikat viszont még keresik.
Kifosztás a villamoson

Kifosztás bűntett gyanúja miatt nyomoz a második kerületi rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen.

Szeptember 1-jén 2 óra 40 perc körül a nyolcadik kerületi Rákóczi tér és a Blaha Lujza tér között közlekedő villamoson egy alvó utas kezéből egy férfi kivette a telefont.

A kerületi nyomozók azonosították a 30 éves J. Róbertet, akit 2020. október 15-én gyanúsítottként hallgattak ki kifosztás bűntette miatt. A rendőrök az eljárás befejeztével az iratokat átadták az ügyészségnek.

A kamerafelvételek alapján viszont kiderült, hogy az első bűncselekmény után 10 perccel a Széll Kálmán téren álló villamoson a még mindig alvó ember övtáskáját lopta el két férfi. Itt a felvétel róluk:

A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a férfiakat, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Életképek a 4-es, 6-os villamosról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top