nlc.hu
Otthon

Így tekerd fel profin a karácsonyi égősort

Így pakold el a karácsonyi égősort, és elfelejtheted a gubancokat!

Pofonegyszerű módszer a karácsonyi égősor gubancmentes összetekerésére.

Vízkereszt után sokan már leszedték a karácsonyfát, és elpakolták a díszeket, amelyeket majd csak idén decemberben vesznek elő. Érdemes precízen elrakni a karácsonyfadíszeket, hogy ne idegeskedéssel és bajlódással kezdődjön majd az ünnepi készülődés.

A legtöbb bosszúságot a folyton összegubancolódó karácsonyi égősor okozza, viszont van egy pofonegyszerű megoldás arra, hogy könnyen le- és feltekerhető módon tárold az izzósort.

A trükköt az Extreme Couponing and Bargaining Facebook-csoportban osztották meg, és nem kell hozzá más, mint egy kartondoboz darabja, ami bizonyára minden házban megtalálható a karácsonyi ajándékozás után.

A karton két végét kicsit be kell vágni, hogy megfelelően igazodjon az égősor, aztán jöhet a feltekerés, a gubancokat pedig el is felejthetjük.

Karácsonyi izzó feltekerése

Pofonegyszerű trükk a karácsonyi égősor gubancmentes elpakolására (Fotó: Facebook/Extreme Couponing and Bargaining)

A kommentelők imádták az okos megoldást, néhányan pedig azt írták, évek óta így tekerik fel a karácsonyi izzósort. Páran nem kartonpapírt, hanem valamilyen hengeres dolgot, például a vécépapír gurigáját használják, de a lényeg ugyanaz.

(Metro)

Még több okos trükk karácsonyi égősorokkal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top