nlc.hu
Otthon

Kiakadtak a fürdőszoba kétoldalú tükrén

Kétoldalú tükröt találtak az új fürdőszobájukban, mögötte kábelekkel a kamerának

Egy arizonai család beköltözött az új otthonukba, de a fürdőszobában nem várt meglepetés fogadta őket.

A beköltöző családnak először a kicsit furcsán elhelyezett tükör tűnt fel a fürdőszobában. Amikor elkezdték jobban megvizsgálni, találtak mögötte valamit, ami eléggé felzaklatta őket, és jelezte, hogy az előző tulajdonossal komoly problémák lehetnek. Annabel Mickelson az esetről egy TikTok-videóban számolt be, ahol azt is megmutatta, mit talált – számolt be róla a Fox News.

Mickelsonék azzal ugyan tisztában voltak, hogy egy olyan házat vettek, ahol előtte sokat partiztak, de a fürdőszobában találtak azért még őket is rendesen meglepték. A nő a videóiban arról számolt be, hogy a tükör az apjának lett gyanús, mert úgy tűnt, van még mögötte hely a falban, ráadásul beköltözéskor csúnyán meg is karcolták, így némi falbontás után derült ki, mit is rejt pontosan. A tükör maga kétoldalú volt, és mögötte nemcsak sok helyet és egy rejtett szekrényt találtak, hanem ott voltak a kábelek is, melyek szerintük arra szolgáltak, hogy el lehessen odabent rejteni egy kamerát. Sokak szerint az előző tulajdonos ezen keresztül figyelte meg azokat, akik a fürdőszobájában jártak, de voltak ennél ártalmatlanabb lehetséges magyarázatok is: egyesek szerint a kábelek csak arra utaltak, hogy régen volt ott egy fürdőszobai tévé, amit később kiszereltek a helyéről, és még azt is felvetették lehetőségként, hogy egy falra szerelt akvárium helye volt. Mickelsonék videóját az esetről több mint két és félmillióan nézték meg, és bizonyos szempontból jól is jártak: a tükör mögött talált helyet a jövőben kamraként szeretnék majd használni.

További rejtett kamerás perverziók az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top