nlc.hu
Otthon

Joe Bidenék kutyái is megérkeztek a Fehér Házba

Joe Bidenék kutyái is megérkeztek a Fehér Házba

A két németjuhász beköltöztetésével Bidenék visszatérnek ahhoz a régi hagyományhoz, hogy az amerikai elnök és családja házi kedvenceikkel együtt költözik be a Fehér Házba.
Fehér Ház

A first lady, Jill Biden sajtótitkára a CNN-hez eljuttatott hétfői közleményében az írta, hogy az amerikai elnök és családja előbb berendezkedtek a washingtoni rezidencián, és csak utána hozták el a kutyákat Delaware-ből.

Major a washingtoni elnöki hivatal és rezidencia első olyan kutyája, amelyet menhelyről fogadtak örökbe. A németjuhásznak nehéz kölyökkora volt. Öt testvérével együtt mérgezés miatt szorult kezelésre, majd egy állatmenhelyre került Biden szülővárosában, a Delaware állambeli Wilmingtonban. Biden és felesége 2018-ban fogadták örökbe az ebet.

Champ Barack Obama elnökké – és Biden alelnökké – választását követően került a családhoz 2008-ban.

Az elmúlt bő 200 évben nem igazán volt olyan elnök, aki nem tartott volna állatokat. Nem volt szokatlan látvány, hogy birka vagy tehén legelészett a Fehér Ház gyepén. 

Fotó: Pexels

Most pedig nézegessünk cuki állatokat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top