nlc.hu
Otthon

Dühöngő Sao Paulóban

Fizetős dühöngőben stresszmentesítik magukat a brazilok

Egy nagy kalapács és néhány régi használati tárgy – ezekkel vezetik le a feszültséget Sao Paulo dühöngőjében.

Dühszobát nyitottak Sao Paulóban, Brazíliában, amit 1400 forint körüli összegért bérelhet ki bárki, aki úgy érzi, csak úgy tudná levezetni a benne felgyülemlett feszültséget, ha kárt tehetne egy-két tárgyban.

A látogatók kapnak egy hatalmas kalapácsot és szétverhetik a bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat, a falra pedig felírhatják, hogy mi vagy éppen ki miatt érzik dühösnek, feszültnek magukat, hangzott el a TV2 Tények című műsorának beszámolójában.

A szoba állítólag nagyon népszerű, mindennap több tucatnyian mennek oda, hogy szétverjék. A legtöbben azt mondják, a koronavírus-járvány miatti stresszt vezetik le ezzel, de sokan vannak, akik a falra  volt partnerük vagy munkahelyük nevét írják fel.

A brazíliai fizetős dühöngő természetesen nem egyedi, a világ más pontjain is van ilyen szolgáltatás, például Budapesten is van lehetőség ilyen körülmények között törni-zúzni.

Tigris

Fotó: Pixabay

Dü(h)íradó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top