nlc.hu
Otthon

Az ország legkövérebb tinédzsere hajléktalan lehet

Utcára kerülhet családjával Rácz Géza, az ország legkövérebb tinédzsere

Gézának és édesanyjának két hete maradt, hogy kiköltözzenek jelenlegi albérletükből.

Hajléktalanná válhat Rácz Géza, aki 300 kilónál is többet nyomott, ám Schobert Norbert segítségével már leadott legalább 70-et – írja a Bors.

Rácz Géza hajléktalanná válhat

Rácz Géza és Norbi (Fotó: Youtube/Tények)

Nemrég még vidáman számolt be a pándi fiú arról, hogy 2021-ben nem kevesebb, mint 100 kilótól akar megszabadulni. A fiú tavaly nyáron még 300 kilónál is nehezebb volt, ám már csaknem 70 kilóval könnyebb.

A Bors szerint most azonban más kihívásokkal is szembe kell néznie a túlsúlyos kamasznak. Vasárnap este hét órakor ugyanis meglátogatta az egyik közeli rokonuk, akinek eddig a házában élhettek havi 20 ezer forintért. Bejelentette, hogy hamarosan megszületik a harmadik gyermeke, ezért szeretne élni a tulajdonosi jogaival. Gézáéknak így két hetük maradt új albérletet találni.

Kettejüknek együtt mindössze 110 ezer forint a havi jövedelmük, amiből eddig is alig tudtak kijönni. Arra, hogy piaci áron kivegyenek egy lakást, semmi esélyük  – írja a lap. 

Géza egy ideje már küzd a kilókkal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top