nlc.hu
Otthon

Eladó bunker 1,7 millió dollárért

Egy vagyonba kerül, de négy földalatti óvóhely is van ebben az otthonos bunkerben

1,7 millió dollárért árulnak egy montanai bunkert, ami tökéletes búvóhely, ha jön a világvége.

Északra a Yellowstone Nemzeti Parktól, a montanai Paradise Valley-ben 1,725 millió dollárért (azaz közel 520 millió forintért) árulnak egy földalatti bunkert, amiben négy külön óvóhely található, és mindegyik viszonylag tágas, három kisebb óvóhely alapterülete ugyanis 232 négyzetméter körül van, a negyedik pedig még ennél is nagyobb, írja a Metro.

A föld alatti lakások áramellátását egyelőre a közhálózat biztosítja, de az új tulajdonos természetesen generátorokat is beszerezhet, ha biztosra akar menni. A bunkernek van emellett saját fűtő-, szellőző- és csatornarendszere is, a víz egy közeli kútból érkezik, az egyik óvóhelyen pedig van egy rekreációs helyiség is billiárdasztallal és csocsóval.

Theresa Lunn ingatlanközvetítő szerint a jelenlegi tulajdonos szívesen épít egy föld feletti házat is, amennyiben a vevők ezt szeretnék, és persze hajlandók annak árát pluszban kifizetni. Természetesen ennek az épületnek közvetlen összeköttetése lenne az egyik óvóhellyel, hogy vész esetén könnyen le lehessen menekülni a bunkerbe.

Óvóhely

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Jobb félni, mint megijedni?

Apokalipszisbiztos bunkert épített hátsó kertjébe a férfi – videó

Évekig röhögtünk a világvégére készülő preppereken, most kezdhetünk felnézni rájuk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top