nlc.hu
Otthon

Ez az amerikai doktornő 1 év után most ölelhette meg a családját

Egy covidos betegeket ellátó amerikai orvos 1 évig élt lakókocsiban, így védve a családját

Az intenzív osztályon dolgozó doktornő nem szerette volna a családját veszélybe sodorni, ezért egy lakókocsiba költözött.
lakókocsi, koronavírus

A CNN írta meg annak az amerikai nőnek a történetét, aki St. Louis városában található Barnes-Jewish kórház intenzív osztályán dolgozik és egy évig nem járt a családja házában.

A covidos betegeket kezelő Dr. Tiffany Osborn tavaly márciusban kiköltözött a házból, egy, a garázs előtt felállított lakókocsiba, hogy megvédje családját a koronavírustól. A doktornő azt mondta a CNN-nek, nem gondolta volna, hogy egy évig kell majd ott élnie.

Most viszont végre visszaköltözhetett otthonába, miután megkapta a koronavírus elleni oltást. Újra együtt lehet férjével, 19 éves lányával és 15 éves fiával. Az elmúlt egy évben velük csak lakókocsi mellett tudott találkozni, biztonságos távolságból beszélgetve.

A nő férje, Jeff Osborne elmondta, hogy nagyon büszke a feleségére, és katonaként úgy tekintett a lakókocsis időszakra, mintha nejét a Covid elleni harc frontvonalába vezényelték volna. Ő pedig azt tekintette a feladatának, hogy biztosítsa, felesége sikeresen tudjon segíteni annyi embernek, amennyinek csak lehet. A lakókocsit eladták. Mint mondták, nagyon boldogok voltak, amikor megszabadultak tőle – írja a CNN nyomán a 24.hu.

(24, CNN)

Hősök a frontvonalból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top