nlc.hu
Otthon

Pénzt adnak, ha megnézed az összes Bond-filmet

Fizetnek, ha végignézed az összes James Bond-filmet

Ezer dollárt kap az a szerencsés, aki mind a 24 Bond-filmet megnézi.
James Bond

Egy kulturális weboldal kihívást hirdetett a legelszántabb James Bond-rajongóknak: a 007-es franchise összes filmjét meg kell nézni. Így szeretnék ünnepelni a Nincs idő meghalni című új Bond-film közelgő premierjét.

A Nerd Bear ált meghirdetett akcióban egy kiválasztott Bond-fanatikusnak mind a 24 Bond filmet le kell darálnia az 1962-es Dr. No című darabbal kezdve egészen a 2015-ben debütált Spectre-ig. Minderre 30 napja lesz, és egy munkalapot is ki kell töltenie közben.

A kihívásra április 16-ig lehet jelentkezni, a kiválasztott moziőrült markát pedig ezer dollár (309 ezer forint) üti. Ezen felül kap egy 100 dolláros ajándékkártyát, hogy online kikölcsönözhesse a filmeket, valamint egy 50 dolláros kupont, amellyel megnézheti a legújabb Bond-filmet, ha majd megjelenik.

Az oldal alapítója, Amar Hussain azt mondta, a James Bond-rajongók meglehetősen csalódottak, hogy áprilisról októberre tolták a Nincs idő meghalni premierjét, ezért úgy gondolták, vicces lenne megnézni előtte az összes Bond-filmet, és ez legalább a koronavírusról is eltereli kicsit a figyelmet.

(UPI)

(Kiemelt kép: Eon Productions)

Az új Bond-film:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top