nlc.hu
Szabadidő

Az új James Bond-film bemutatója

Addig tologatták az új James Bond-film premierjét, hogy elavultak lettek a titkos ügynök modern kütyüi

Eredetileg 2019 áprilisában mutatták volna be az új James Bond-filmet, de annyira eltolódott a premier, hogy új kütyüket kell adni a 007-es ügynök kezébe.
Az új James Bond-filmhez kapcsolódó reklámplakát Daniel Craiggel

Eddig leginkább a koronavírus-járvány miatt csúszott a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni bemutatója, de a mostani hírek szerint más okok miatt is tolták a premiert.

A korábban megkötött szponzori szerződések lassan lejárnak, a filmben szereplő termékek pedig elavulttá válnak, legalább James Bond számára, aki mindig a legújabb high-tech kütyüket használja.

A filmben eredetileg egy 2020 szeptemberében boltokba került Nokia telefont használt volna a 007-es ügynök, de mire 2021 októberében bemutatják a mozit, már nem sok értelme lesz egy több mint egyéves telefon reklámozásának, ráadásul Bond imidzsének sem tenne jót a dolog.

Hasonló a helyzet a titkos ügynök órájával és a cipőjével is, az Omega és az Adidas is egy-egy 2020-as modellje került be a filmbe. Azt egyelőre nem tudni, hogyan oldják meg a dolgot, de valószínűleg a filmben elhelyezett termékeket újabbakra cserélik, emiatt pedig az érintett jeleneteket újra kell forgatni.

(Kiemelt kép: Mladen Antonov / AFP)

(Hvg.hu)

Filmes kütyük az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top