nlc.hu
Otthon

Ölelőgéppel látogatták meg rákbeteg óvónénijüket

Hihetetlen ötlettel állt elő egy kisfiú családja, hogy a gyerekek megölelhessék rákbeteg óvó nénijüket

Egy igazi szuperhős, így jellemezte az ötéves Avery édesanyja gyermeke óvó nénijét.

A koronavírus-járvány miatt sajnos le kellett mondanunk az ölelésekről, vagy legalábbis sokkal óvatosabbnak kell lennünk, ha valakinek ilyen módon szeretnénk kifejezni, mennyire kedveljük. Az emberek persze leleményesek, már a pandémia első hónapjaiban sikerült kitalálni, hogyan lehet úgy ölelkezni, hogy annak a veszélye, hogy megfertőzzük egymást, minimális legyen, ölelőfüggöny, ölelőfolyosó, ölelőállomás, mindenre lehet találni példát.

Így oldotta meg egy ötéves amerikai kisfiú családja is, hogy a gyerekek végre személyesen is találkozhassanak óvó nénijükkel, aki mellrák miatt szorul kezelésre. Avery édesanyjának, Cathie Greennek az előbb említett példák adták az ötletet, hogy házilag barkácsoljanak egy ölelőgépet, miután a szerkezet kész volt, elvitték azt Keri Stromski Long Island-i otthonához, és az óvó néni természetesen nagyon meghatódott.

Keri Stromskinál 2016-ban diagnosztizáltak mellrákot, de nem hagyott fel a tanítással még a koronavírus idején sem, igaz, a gyerekekkel csak virtuálisan tudta tartani a kapcsolatot. „Csodálatos ember, és úgy gondolom, neki is ugyanúgy hiányoznak a gyerekek, mint ő nekik. Ez volt a legkevesebb, amit megtehettem érte, azután, hogy ő ennyi mindent tett a kicsikért” – nyilatkozta Cathie Green, aki hozzátette, Stromski egy igazi szuperhős.

Keri Stromski jelenleg egy helyi kórházban kap kezelést, de reméli, hogy a tavaszi szünet után újra munkába tud majd állni. A tervek szerint majd egy ünnepséget is tartanak a tiszteletére, ahol mindenki kéket és fehéret fog viselni, ez ugyanis annak az iskolakörzetnek a színe, ahol ő is alkalmazásban van.

(via Unilad)

Szív

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top