nlc.hu
Otthon

Kutyája mentette meg a fiatal nőt

Rosszul lett az utcán, a kutyája mentette meg a fiatal nő életét

A kanadai nő összeesett az utcán, a kutyája megállított egy teherautót, hogy segítséget hívjon.
Kutya

Hősként tekintenek egy kutyára Kanadában, aki megmentette a gazdáját, amikor az hirtelen rosszul lett az utcán.

A 21 éves Haley Moore a Clover nevű kutyájával sétált Ottawában, amikor hirtelen epilepsziás rohama lett, és összeesett a járdán. Senki sem volt a környéken, hogy azonnal segítsen neki, de az egyik szomszéd térfigyelői kamerája felvette, mi történt.

A másfél éves kutya a fiatal nő mellett maradt, és felfigyelt egy közeledő teherautóra. Kiszabadította a pórázát Haley kezéből, és a kocsi elé szaladt, hogy megállítsa a járművet.

A teherautó sofőrje, Dryden Oatway megállt, majd odaszaladt a földön fekvő nőhöz, biztonságos pozícióba helyezte, majd többször becsengetett a legközelebbi házba. Amikor megjelent egy szomszéd, akkor a kutya úgy gondolta, gazdája már jó kezekben van, ezért hazaszaladt, hogy értesítse az otthoniakat. Egészen addig le sem vette a szemét a fiatal nőről.

A mentők szerencsére időben a helyszínre érkeztek, Haley pedig komolyabb baj nélkül megúszta a rohamot. A kutyájának köszönhetően pedig úgy érzi, tízszer nagyobb biztonságban van.

(Fox News)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Julie Clarke)

Még több életmentő kutya:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top